Jan van den Neste

Algemeen directeur

Contact

Bezoekadres
Harderwijkweg 5b,
2803 PW, Gouda

Naar de website >

Over  Intersoftware

Intersoftware is softwareleverancier van Adviesbox en marktleider in oplossingen op het gebied van hypotheekadvies en -bemiddeling. Sinds 1995 helpt Intersoftware financieel adviseurs, adviesketens, serviceproviders en aanbieders efficiënter te werken en hun advies- en bemiddelingsproces te optimaliseren. Voor meer informatie: www.intersoftware.nl

Initiatieven & producten

Adviesbox
Adviesbox is ontworpen om de financieel adviseur optimaal te ondersteunen bij het opstellen van een financieel advies. Het berekenen van de maximale leencapaciteit en het opstellen van een financieringsopzet met een lastenoverzicht is snel en eenvoudig met Adviesbox te doen. Maar ook het maken van een analyse op basis van netto besteedbaar inkomen op alle scenario's is met Adviesbox uit te werken tot een helder rapport.
Adviesbox is het adviespakket met de ruimste functionaliteit en biedt toegang tot alle hypotheekverstrekkers en aanverwante producten. De applicatie wordt dagelijks automatisch bijgewerkt en is dus altijd up-to-date. Naast adviseren leent Adviesbox zich ook uitstekend voor efficiënt bemiddelen.

Voor meer informatie: www.adviesbox.nl.

Overige deelnemers