Lex De Bruijn

Co-Owner,
Missing Piece

Contact

E: lex.de.bruijn@missingpiece.nl
T: 033 750 81 81
M: 06 512 537 34

Bezoekadres
Frankenweg 2
3962 CE Wijk bij Duurstede

Naar de website >

Over Missing Piece

Missing Piece: Betrokken, Betrouwbaar en Innovatief. Met onze specialistische kennis van ICT, processen en branches bieden wij passende, functionele en innovatieve concepten. Missing Piece heeft een specifieke kennis van financiële dienstverlening, accountancy en zakelijke dienstverlening.

Met onze vestiging in Wijk bij Duurstede wordt u bediend door heel Nederland.

Initiatieven & producten

Gebruikersgemak, optimale performance, grip op kosten, schaalbaarheid en innovatie. Vanuit dat perspectief is Missing Piece ontstaan. De eigenaren Lex de Bruijn en Marco van Dam zijn beide afkomstig uit de financiële dienstverlening,  Maar ook alle medewerkers van Missing Piece spreken de taal van u als klant en begrijpen als geen ander het belang van een stabiel, eigentijds en toegankelijk ICT-systeem.

Een samenwerking met Missing Piece betekent dat u zich 100% kunt focussen op uw klanten. U kunt rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties. De focus ligt op continuïteit en service, gedacht vanuit de gebruiker.

ICT is het kloppend hart van uw organisatie, u vertrouwt ons uw dataopslag en beheer van de ICT-infrastructuur toe. Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit, om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. Missing Piece en de twee data centra zijn hierom ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast voldoet Missing Piece onder andere aan de NVGA-kwaliteitsnormering en laten wij ons jaarlijks auditen door SVC Accountants. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving.

Overige deelnemers