Pepijn Bakker

Directeur
Bugs Business

Contact

Bezoekadres
Rhijnspoor 209
2901 LB Capelle a/d IJssel

Naar de website >

bugsbusiness

Over Bugs business

Bugs Business is marktleider in de verzekeringsmarkt op het gebied van front-end software. Wij leveren oplossingen voor medewerkers, tussenpersonen en eindklanten aan Verzekeraars, Serviceproviders, Volmachtkantoren, Beursmakelaars en Intermediairs. Samen met haar gebruikers ontwikkelt Bugs Business handige functionaliteiten en software waar écht is over nagedacht. Bugs Business wilt ieder kantoor, ongeacht de omvang, toegang geven tot essentiële tools en het u als adviseur makkelijk maken. 

Als official Business Partner van zowel ANVA als CCS biedt Bugs Business voor alle gebruikers van deze backoffices haar online oplossingen.

Bugs Business doet ontwikkelt al 10 jaar met een gedreven team van experts die iedere dag klaar staan om haar gebruikers van de beste oplossingen te voorzien die er in de verzekeringswereld te vinden zijn.

Initiatieven & producten

Imago Office
Met Imago Office is het mogelijk om online te werken op het modernste extranet voor medewerkers en tussenpersonen. De STP transactiefunctionaliteiten, vergelijkers en handige CRM en adviestools zorgen voor een optimale werkomgeving. Imago Office is volledig geïntegreerd met de ANVA of CCS backoffice van uw kantoor. 

Imago Consument
Met Imago Consument geeft u uw particuliere en zakelijke klanten 24/7 inzage in hun verzekeringsportefeuille. Imago Consument is een “mijn-omgeving” die volledig op de wensen en bedieningsconcept van uw kantoor kan worden afgestemd. 

Ecosysteem
Door het opbouwen van een partner ecosysteem rondom onze software kunnen wij binnen onze Imago oplossingen verschillende deeloplossingen uit de markt integreren of aansluiten. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers binnen het Imago platform toegang krijgen tot innovatiekracht van partijen die actief zijn in oplossingen die een toegevoegde waarde voor financiële dienstverleners bieden.

Overige deelnemers